rondleiding

Na de Grand Opening op 31 oktober 2019 is de reguliere productie is op gang gekomen. Een goed moment voor een korte rondleiding.

De fabriek is gevestigd in Jiashan en is centraal gelegen tussen de havens van Shanghai en Ningbo. Op 600 m van het treinstation en de snelweg en daardoor zeer goed bereikbaar voor u als klant.

De fabriekshal groot 3.000 m2 is opgedeeld in een magazijn-, productie- en assemblageruimte. De hal is voorzien van LED verlichting en ventilatoren met een lucht/water warmtewisselaar. Voor zwaar intern transport is er een bovenloopkraan van 3,5 ton aanwezig over de gehele hallengte.

fabriekshal

Aan de zijkant van de hal zijn drie grote laaddeuren voor vrachtwagens. Een daarvan met een inpandig loading dock, de goederen worden altijd droog in de container geladen.

Naast de laaddeuren is een magazijn voor opslag staalplaten en een apart magazijn voor binnenkomende goederen. Hier worden leveringen van suppliers opgeslagen.

In de productieruimte staan diverse persmachines inclusief decoiler, een CNC pons-/nibbelmachine, een kantmachine, rotofinish, shrink wrap machine enzovoort.

De aparte geconditioneerd assemblage ruimte is groot 500 m2. Hier bevindt zich een tussenmagazijn voor mechanische onderdelen, electronica en voorassemblages. De montageplekken zijn ergonomisch ingericht en ESD-veilig voor het monteren van electronica.

Tot slot geeft onze algemeen directeur een korte rondleiding door de fabriek.

Voor meer info, neem hiervoor contact met ons op: www.dand.nl/contact