verhuizingen

In 2006 is D&D Production & Sourcing gestart met de activiteiten in China. Na een aantal verhuizingen heeft D&D Production & Sourcing nu een eigen plek gevonden in Jiashan.

kantoor Zhaojiabang Lu

In 2006 was het kantoor gevestigd bij Raw Minerals. Er werkten toen een part-time directeur, een inkoper en een kwaliteitscontroleur voor D&D Production & Sourcing. Het kantoor was gevestigd in de French Concession. Één van de meest bekende wijken van Shanghai. Deze wijk behoort tot de voormalige Franse kolonie. Oorspronkelijk was de naam dan ook Rue de Zhaojiabang. Helaas kunnen chinezen de “R” niet uitspreken. Het franse woord Rue (straat) is daarom verbasterd naar Lu. Vanuit dit kantoor werden goederen ingekocht, gecontroleerd en verscheept naar Europa.

verhuizing 1

Na verloop van tijd werd ook assemblage aan de activiteiten toegevoegd. Een kantoor was niet toereikend meer en werd er een fabriek met kantoor gehuurd. Onder is deze locatie te zien te Qixin Lu.

verhuizing 2

Door de sterke toename van de productie werd de locatie te Qixin Lu te klein. De huurbaas zag ook het succes van onze onderneming en verhoogde onredelijk de huurprijs. Tijdens een treinreis (high speed) van Guangzho naar Shanghai zag Jan een groot bord van een projectontwikkelaar met Nederlandse tekst. Eenmaal daar voorbij geraasd realiseerde hij zich dat pas. Bij navraag bleek het te gaan om het Sino-Dutch park in Jiashan. Om een lang verhaal kort te maken werd hier een stuk grond gekocht waarop de fabriek is komen te staan.

fabriek D&D Production & Sourcing

De fabriek is nu gevestigd in Jiahe Road in Jiashan. De naam Jiahe staat voor de combinatie Jiashan en Holland.