Werkwijze

Wij produceren in China machines, apparaten en assemblages van metaal en kunststof voor derden. Dit doen wij voor de lokale Chinese markt en voor export naar Europa. Binnen onze werkwijze kan er gewerkt worden op basis van een tekeningenpakket of een voorbeeld/sample.

engineering

Screen Shot 2017-01-18 at 11.17.01

Tooling en sample

Als eerste laten wij de gereedschappen voor de productie aanmaken. Dit kan zijn voor het stanzen van plaatwerk, kunststof spuitgieten, kunststof extrusie, aluminium extrusie enzovoort. Na onze goedkeur wordt met deze gereedschappen de eerste samples gemaakt. De samples voorzien van First Article Inspection Reports sturen wij per luchtvracht naar u toe.

MANUFACTURING IN CHINA LONG.00_03_19_09.Still048

Screen Shot 2017-01-18 at 11.17.01

Proefserie

Na uw goedkeur zal de eerste proefserie gemaakt worden. Van deze serie zal tenminste een first en last sample report gemaakt worden. In China worden de aanvullende halffabrikaten en koopdelen gekocht. Alle onderdelen zullen in onze fabriek samengesteld en getest worden. Daarna met de handleidingen verpakt in dozen en voorzien van de juiste labels. Tot slot zullen er werkinstructies en controlelijsten gemaakt worden. De opgedane ervaring wordt hiermee voor volgende series geborgd.

checking reports

Screen Shot 2017-01-18 at 11.17.01
1e serie

De serieproductie komt bij onze leveranciers op gang. Pas na goedkeur door onze QC-controleurs worden deze naar Jiashan gestuurd. In Jiashan wordt in onze eigen fabriek de assemblage gedaan door een ervaren team. Assemblage is in onze ogen een belangrijke stap. Nu blijkt of alle goedgekeurde onderdelen tezamen een functioneel product oplevert. Als laatste worden de ontwerpen gemaakt voor de benodigde hulpmiddelen.

serie productie

Screen Shot 2017-01-18 at 11.17.01

Productie

Uw europese productielijn in China is volledig op gang gekomen en wordt regelmatig gecontroleerd. Alle benodigde hulpmiddelen (montage/controle) zijn gereed en gebruikt bij de assemblage. Vanaf nu kunnen wij de levering op afroep doen vanuit ons centrale magazijn in China of Nederland. De keuze is aan u.

Meer weten over onze veilige werkwijze van productie van uw producten door D&D Production & Sourcing voor China, klik dan hier.