Over ons

D&D Production & Sourcing bv is opgericht door Jan van der Donk (li) en Hans van Dam (re). Jan heeft meer dan 20 jaren ervaring als inkoopdirecteur in China. Hans is ondernemer in hart en nieren vanaf zijn 19e jaar.

Historie

In 2006 is D&D Production & Sourcing begonnen als een sourcing bedrijf. Oorspronkelijk werd alles vanuit China naar Europa verscheept.

In 2009 zijn wij gestart met productie voor de Chinese markt via een partner. Sindsdien zijn wij steeds meer gaan maken voor klanten met verkoop op de Chinese markt.

In 2011 een eigen productiebedrijf in Shanghai gestart. Het Chinese dochterbedrijf heet YangHan Machines and Equipment Co. Ltd en is 100% dochter van D&D Production & Sourcing. De firmanaam YangHan komt van onze Chinese voornamen, Jan en Hans.

Wij zijn ambitieus en willen verder groeien. Om deze reden een nieuwe fabriek laten bouwen bij Shanghai in China, zesmaal groter dan onze huidige. De fabriek is op 31 oktober 2019 officieel geopend.

Inmiddels is de organisatie sterk gegroeid en telt deze in Nederland 4 en in China 25 medewerkers.

FD Gazelle 2022: D&D Production & Sourcing B.V. is één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland in de regio Zuid en categorie middel.

Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? U bent van harte welkom in Bergeijk en/of Jiashan om dit te bespreken. Uiteraard is een afspraak bij u op kantoor ook mogelijk.

Afspraak

Klik dan hier voor een afspraak. Dit kan bij u op kantoor zijn of bij ons in Nederland/China.


directie