jubileum

Op 5 juli 2016 bestond D&D Production & Sourcing 10 jaar, een jubileum voor een bijzonder bedrijf.

historie

D&D Productio & Sourcing bv is in 2006 opgericht door Jan van der Donk en Hans van Dam. Begonnen als een inkoopburo in 2006 heeft D&D Production & Sourcing sinds 2011 een eigen produktie in Shanghai. Het Chinese dochterbedrijf heet YangHan Machines and Equipment Ltd en is 100% dochter van D&D Production & Sourcing. Leuk om te vermelden is dat de firmanaam YangHan komt van de Chinese voornamen van Jan en Hans. In het Chinese bedrijf worden de (eind)produkten geassembleerd, getest en eventueel gekalibreerd. Oorspronkelijk werd bijna alles naar Europa verzonden. Echter inmiddels produceren zij steeds meer voor klanten die verkopen op de Chinese markt.

jubileum

Op 27 juni vierden Hans en Jan dit 10 jarig jubileum in eerste instantie in Shanghai. Dit deden zij daar met hun beide families, personeel, relaties, vrienden, draak en de vice-consul. Onderstaand enkele foto’s van dit schitterende jubileumfeest.

Eindhovens Dagblad

Dat het een bijzonder jubileum is mag ook blijken uit de ruime belangstelling van de media. Op 6 juli was er een interview door het Eindhovens Dagblad. Highlights van dit interview zijn te zien in de volgende video.


Het gepubliceerde artikel van het Eindhovens Dagblad is hier te lezen:
2016-07-06 interview ED
Een korte samenvatting van het krantenartikel is ook on-line te lezen: China veroveren vanuit buitengebied Bergeijk

persbericht

D&D heeft ook een persbericht verstuurd om aandacht te geven aan het jubileum: persbericht jubileum D&D Safe Sourcing

kantoorpand

Op 2 september is het feest in Bergeijk dunnetjes overgedaan en daarbij het nieuwe kantoorpand officieël in gebruik genomen.