Feestelijke Opening

Na twee jaren plannen en bouwen is de feestelijke opening is het nu bijna zover. Een lang gekoesterde wens, het uitbreiden van de capaciteit, gaat daarmee uitkomen.

Feestelijke opening

Op 31 oktober 2019 zal de grote opening van de fabriek plaatsvinden in het bijzijn van de directie, lokale overheid, klanten, leveranciers, medewerkers en familie. Het is een belangrijke mijlpaal, en in het bijzonder voor D&D.

“Met de opening van de fabriek in China kunnen wij nu en in de toekomst een nog betere service verlenen aan onze klanten in Europa en China” aldus Hans van Dam, directeur D&D.

“Deze nieuwe fabriek is het fundament voor een succesvolle groei in China.” volgens Jan van der Donk, directeur D&D.

YangHan Machines & Equipment

YangHan is een volledige dochter van D&D Production & Sourcing, een zogeheten WOFE (Wholly Owned Foreign Enterprise). De firma is in 2006 opgericht als handelsonderneming in Shanghai. In de loop der jaren is YangHan mede op verzoek van klanten doorgegroeid naar een echt productiebedrijf.

In de nieuwe fabriekshal zal eigen productie van plaatwerk verder uitgebreid worden. Naast de aanwezige persen zullen er ook een pons-/nibbelmachine en een kantbank in gebruik worden genomen. Op de foto hieronder is deze pons-/nibbelmachine te zien.
pons-nibbel machine D&D

D&D Production & Sourcing

In 2006 is D&D door Jan van der Donk en Hans van Dam opgericht. D&D realiseert samengesteld producten van metaal en kunststof voor derden. Met al meer dan 10 jaar ervaring is D&D een betrouwbare partner gebleken. Dit heeft zich vertaald in een gestage groei van de onderneming.

Contact

Wilt u de opening bijwonen of meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Klik dan hier.