Road2TheWorld – dinsdag 14 juni 2016

Succes in het buitenland begint met het weten waar uw kansen liggen. En een goede strategie om die markten te veroveren. Ondernemers die overwegen om de stap te wagen – en hun collega’s die al wat langer over de grenzen kijken – zijn welkom. Dit gratis evenement vindt plaats op dinsdag 14 juni in drie locaties: Den Bosch, Den Haag en Zwolle.

Road2TheWorld is het grootste event waarop de KvK ondernemers helpt hun internationale plannen te verwezenlijken. D&D Safe Sourcing neemt als partner deel op de locatie Den Bosch. Het event is van 13:30- 17:30 en is gratis toegankelijk.

Wij staan u graag te woord in het Timmermans Infra Stadion, Victorialaan 21 (ingang E, tweede etage), 5213 JG ’s-Hertogenbosch.

Update 15 juni 2016:
Tijdens dit evenement was Jan van der Donk als ervaringsdeskundige een van de sprekers. Zijn speech had de titel “China is en blijft interessant”. Kort gaat hij in op de berichten dat China desondanks de grote loonstijgingen niet duurder is geworden. Bekijk onderstaande video waarin hij uitlegt waarom dit zo is.