Keukenhof geopend

Op 23 maart 2017 zal de Keukenhof wederom haar poorten openen en zullen velen al het moois aanschouwen. Bezoekers uit Nederland, maar ook vanuit vele landen in de wereld. En dus ook vele Chinezen zullen een bezoek brengen.

De afgelopen jaren zijn er in China een fors aantal bloemenparken opgezet, met veel geld van lokale overheden en bedrijven. De parken zijn vooral bedoeld om toeristen naar de regio te trekken en hiermee bedrijvigheid te genereren. Hierbij valt te denken aan souvenirwinkels, restaurants en tuincentra, maar zeker ook huwelijksgerelateerde business, zoals trouwfeesten, fotosessies en romantische overnachtingen.

In Dafeng, 250 km boven Shanghai is het Holland Flower Park- 大丰荷兰花海met als hoofdbloem de tulp. Het park bestaat o.a. uit 35 ha Hollandse tulpenperken, diverse Zaanse-Schans huisjes, 12 molens, een tuincentrum, een recreatiemeer, een tuinbouwgebied in ontwikkeling en een outlet-centrum. Zelfs de St. Laurenskerk uit Alkmaar is er in het klein nagebouwd! In 2013 werd het enorme Holland Flower Park geopend en afgelopen jaar trok het park bijna 2 miljoen bezoekers. Het Nederlandse bedrijfsleven heeft bij de meeste van deze parken een fors belang. Het overgrote deel van de bollen is geteeld door Nederlandse bedrijven.

Met deze parken neemt de belangstelling voor bloemen en planten ook sterk toe. Naast de producten (bloemen, bollen en zaden) zal technologie ook hier een steeds grotere rol gaan spelen. Denk daarbij aan machines en apparaten nodig voor het planten, oogsten en verwerken van de bloemen. Grote kansen voor Nederlandse OEM-ers voor het verkopen van machines en apparaten.

Het Holland Flower Park is niet ver van Shanghai waar D&D Production & Sourcing gevestigd is. D&D Production & Sourcing maakt machines en apparaten voor Nederlandse bedrijven die verkopen in China. Wij bieden u een veilig en vertrouws alternatief voor het exporteren naar China.

Meer info:
Klik hier voor meer informatie over dit aantrekkelijke concept.