Welkom

D&D Production & Sourcing is volop aan het groeien. Dit is op dit moment met name goed te merken in onze fabriek in Shanghai, YangHan. Wie er recent is geweest die heeft gezien dat daar bijna uit het gebouw barsten. Om dit in goede banen te leiden hebben met een nieuwe directeur versterking gevonden. In dit artikel willen wij hem kort aan u voorstellen.

Mr. Sjoerd van Olphen (41) is met ingang van 1 januari 2017 in dienst getreden als algemeen directeur van YangHan Machine & Equipment te Shanghai. Hij is afgestudeerd aan de Erasmus universiteit, meester in de rechten (internationaal recht). Sinds 17 jaar woont en werkt hij in China. Hij heeft onder andere 10 jaar gewerkt bij Princess als Inkoop en Project manager. Daarna was hij 2 jaar werkzaam bij WMF als hoofd inkoop en projecten.

In de loop der jaren is hij daar volledig ingeburgerd. Zo spreekt hij bijvoorbeeld goed Mandarijn. Sjoerd is getrouwd en heeft twee kinderen (dochters) en woont met zijn gezin in Shanghai. Hij woont al die jaren al met veel plezier in China. Er is voor hem geen reden om naar Nederland te gaan. Alhoewel; af en toe mist hij wel een broodje kroket.

Een van zijn belangrijkste taken is om de organisatie verder te professionaliseren. Dit is hard nodig gezien de groei die D&D Production & Sourcing op dit moment doormaakt. De productie van machines en apparaten voor onze klanten die verkopen op de Chinese markt neemt een grote vlucht. Met zijn uitgebreide kennis en ervaring zal dit zeker gaan lukken. Wij zijn blij om Sjoerd in ons team te hebben en wensen hem alle succes en ondersteuning toe vanuit Nederland.

Heeft u vragen naar aanleiding van dit artikel neem dan gerust contact met ons op. U kunt dat doen door hier te klikken.

Gerelateerde artikelen:
Productie in en voor China